Epoxyprodukter fra Epoxygrossisten

 

Nord-Norsk Distriktsdistributør

  

SNX A/S er distriktsdistributør i Nord-Norge for EpoxyGrossisten. Vi leverer Epoxy og Polyuretanprodukter til konkurransedyktige priser.

  

Firmaet er lokalisert i Bodø, hvor vi har et rikholdig produktlager. Vi sender varer over hele landet, og samarbeider med flere aktører for rask og effektiv distribusjon. Du kan selvsagt hente varene hos oss hvis du ønsker det.   

Vår visjon er service og fornøyde kunder. Du får oppfølging hos oss gjennom hele  prosessen, fra idé til ferdig lagt gulv. Ingen oppdrag er for små, ingen for store.

 

En komplett løsning for dine gulv og vegger

Vi selger alt av flytende gulvsystemer til et utall av bruksområder. Epoxy og Polyuretan er ofte brukt i så vel tung industri, offshore og landbruk, som i hangarer og verksted. At gulvsystemet er flytende betyr at det leveres som et to-komponentsystem som blandes og smøres utover med enten malerull, malesprøyte, tannes ut med sparkel eller piggrake. Dette gir et sømløst og  vanntett belegg som er meget motstandsdyktig mot påvirkning av så vel kjemikalier som slitasje. Mattilsynet stiller blant annet veldig strenge krav til gulv som skal benyttes i næringsmiddelindustrien. Det skal være rent og bakteriefritt. Våre sømløse belegg sørger for at bakterier ikke har noen plass å feste seg, hverken i skjøter eller i selve belegget. 

 

Produktutvalget 

inkluderer nå epoxy- og polyuretansystemer, selvutjevnede, granulat, slagfast, antiskli. Produktene er resistente mot de fleste typer kjemikalier. Videre produserer og leverer vi ledende miljøvennlige kvalitetsprodukter som takler de tøffeste rense- og renjøringsutfordringer. Komplett oversikt over produktene våre finner du på sidene til Epoxygrossisten. (Link øverst på siden.) 

  

Vi leverer selvsagt også til deg til privat bruk

Epoxy er meget anvendelig, også til privat bruk. Der du tidligere kun hadde murmaling å velge i kan du nå enkelt anvende våre Epoxyprodukter som er løsemiddelfrie og luktsvake. Det er ingen helserisiko ved å bruke våre produkter, hverken inne eller ute i friluft. Populære bruksområder er f.eks: kjellergulv, boder og vaskerom. Garasjer, altaner og verksteder er også områder som vi leverer mange gulv til. 

I landbruket kan Epoxy anvendes til forbrett, i stallen eller rett og slett på vegger i fjøs og produksjonsrom.  Du kan velge blant et bredt utvalg av farger på produktene.

  

Gjør det selv, eller be oss om pris på gulv ferdig lagt

Vi skreddersyr løsninger tilpasset ditt behov. Våre spesialister på fabrikkene i Europa og USA bistår oss i spørsmål om spesielle og kompliserte jobber.  

Dersom du ikke ønsker å legge gulvet selv, så samarbeider vi med proffe gulvleggere. Ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud og/eller befaring av ditt prosjekt. 

  

    i samarbeid med